Vacă gonflabilă, Fudge, 3+ ani

Stoc epuizat

Fiecărui copil i-ar plăcea să sară, așa că fiecare copil care vede un săritor (jumper) va sări imediat de bucurie.

Siguranță - Jumperul Fudge este confecționat din cauciuc durabil și netoxic, certificat EN71, 16 BPA și verificat pentru alte elemente dăunătoare, inclusiv ftalati. Fudge are un profil corespunzător, astfel încât copilul să poată sta ferm și în siguranță pe acesta iar coarnele moi proeminente ale vacii sunt ușor de prins pentru mâinile mici. Capul este drept, așa că micuțul nu trebuie să se aplece pentru a apuca coarnele. Copilul sare pe spatele jumperului în timp ce picioarele îi asigură stabilitate și ușurință în mișcare, ce rezultă într-o distracție deosebită.

Pompare ușoară - Tot ce trebuie să faceți este să scoateți supapa și să umflați jumperul, după umflare este necesar să introduceți capacul. Copilul poate călări atât în casă, cât și în grădină.

Dezvoltarea abilităților - Produsul are un efect pozitiv asupra dezvoltării echilibrului copilului, a coordonării brațelor și picioarelor și întărește coloana vertebrală. De asemenea, va funcționa ca un produs de reabilitare care conturează silueta unui copil.

Curățare ușoară - Datorită materialului folosit, trebuie doar să luați o bucată de material umed și să ștergeți jumperul. Chiar dacă un copil ia produsul afară și îl murdărește, orice murdărie va dispărea.

Specificații:

culoare alba

varsta: 3+

sarcină maximă: 50 kg

certificate: CE, EN 71

dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 60/28 / 55cm

greutate: 1,35 kg

greutate cu ambalaj: 1,65 kg

pompă inclusă

82,21 RON
Creați un site gratuit!