Prajitor paine lemn, Iso Trade

ACCESORII DE BUCATARIE DE JUCARIE - PRAJITOR DE LEMN

- DISTRACTȚIE CREATIVA - acest set unic de mic dejun îi va permite copilului sa pregateasca un fel de mancare delicioasa. Setul include un prajitor de paine, felii de paine prajita, un ou prajit, gem, branza la gratar, un cutit si o tava. Dispozitivul are o reglare a puterii și o pârghie. Este suficient ca micutul sa puna painea prajita in prajitorul de paine si apoi sa traga maneta, iar painea prajita delicioasa si crocanta iese din aparat.

- FACUT DIN LEMN - jucariile din lemn sunt o propunere atemporala care va incanta fiecare copil. Frumusetea clasica a lemnului si durabilitatea acestuia l-au facut intotdeauna foarte apreciat. Jucaria este sigura pentru fiecare copil. Materialul natural inseamna ca, chiar daca copilul ia jucaria in gura, nu va avea contact cu materialele plastice.

- DIVERTISTE SI INVATARE - setul nu numai ca ii va permite copilului sa se distreze foarte mult, ci ii va permite si sa invete despre formele, culorile si activitatile desfasurate la maturitate. In timp ce va distrati impreuna, poate pregatii un mic dejun uimitor pentru parinti sau colegii de gradinita.

- INCLUS: prajitor de paine, felie x2, ou, gem, tavă, brânză, cuțit (imitație),

Culoare: Multicolor

Material: Lemn

Nr. elemente set: 8

Dimensiuni: 15.5 x 9 x 11 cm (prajitor paine)

Greutate: 0.6 kg

Varsta: 3 +

Material: lemn

57,04 RON
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți