Căsuța lemn - sortator educativ, 3+ ani

Stoc epuizat

Căsuțele de sortat sunt unele dintre cele mai populare jucării care sunt accesibile pentru copii încă de la primii anișori. Jucăria le permite copiilor să exerseze coordonarea mâinilor și să potrivească formele. Căsuța de sortat se caracterizează prin diferite forme și culori și este ideală pentru copiii care sunt foarte interesați de lumea din jurul lor, care adoră să împingă, să miște, să deschidă și să închidă obiecte.

Casuța de sortat din lemn le permite copiilor să facă mult mai mult decât să sorteze blocurile în mod corespunzător. Cășuța are mai multe suprafețe cu care să se joace, ușa din față se poate bloca cu cheia legată cu o sfoară, peretele din spate are ceas cu limbile mobile pentru învațarea orei iar coperișul are diferite găuri pentru a se potrivii cu blocuri de aceeași formă. Blocurile pot fi, de asemenea, atașate cu o sfoară. În plus, există câte o mașină de jucărie, roșie, pe fiecare parte a căsușei ce poate fi deplasată de-a lungul unei curbe.

Toate aceste caracteristici oferite de căsuța de lemn permit copiilor să-și dezvolte toate simțurile, să învețe cum funcționează diferite obiecte și să învețe noi abilități. Mânerul de pe acoperiș ajută la transportul jucăriei ușor și confortabil.

Culorile diversificate fac căsuța să arate frumos și să atragă atenția copiilor. Jucăria este sigură, atractivă și foarte utilă pentru copii mici.

Materiale : casa și blocurile din set sunt realizate din lemn cu finisare fină pentru a oferii siguranță copilului.

Specificații : vârsta recomandată: 3+, certificate: CE, EN71,

Dimensiuni: (lungime / lățime / înălțime) 22x20.5x25 cm, greutate: 1,5 kg.


88,19 RON
Creați un site gratuit!