Casa de marcat din lemn, Iso Trade

Stoc epuizat

CASA DE MARCAT DE JUCARIE CU ACCESORII

- CASA DE MARCAT cu accesorii si un sertar - o casa de marcat cu un scaner este o jucarie perfecta pentru fiecare copil caruia ii place sa se joace la magazin. Setul include o casa de marcat cu un scaner si un calculator. In timp ce se joaca, copilul poate plati atat cu cardul, cat si cu bani sub forma de bancnote si monede. Toate elementele sunt colorate si intr-un mod atractiv ce imita produsele reale si accesoriile pentru cumparaturi.

- SCANNER - Datorită acestui fapt, copilul poate scana prețul în timp ce se joacă. Este suficient să apropiați scanerul de produsul selectat. După calcularea sumelor datorate pentru achiziții, le puteți plăti cu cardul, trecând cardul într-un loc desemnat de lângă ecran. A doua opțiune de plată este bancnotele sau monedele.

- FACUT DIN LEMN - jucariile din lemn sunt o propunere atemporala care va incanta fiecare copil. Frumusetea clasica a lemnului si durabilitatea acestuia l-au facut intotdeauna foarte apreciat. Jucaria este sigura pentru fiecare copil. Materialul natural inseamna ca, chiar daca copilul ia jucaria in gura, nu va avea contact cu materialele plastice.

- DIVERTISTE SI INVATARE - setul nu numai ca ii va permite copilului sa se distreze foarte mult, ci ii va permite si sa invete despre formele, culorile si activitatile desfasurate la maturitate. In timp ce va distrati impreuna, copilul poate invata operatiuni simple de matematica si afla despre semnificatia si valoarea banilor

Jucaria nu are functii electronice, insa curpinde foarte multe accesorii ce imita o casa de marcat reala :

1. Afisaj preturi ce poate fi schimbat din rotita

2. Butoane cu cifre ce pot fi apasate

3. Rola de hartie rotativa

4. Sertar pentru bancnote

5. Bancnote si fise

6. Card

7. Scaner pentru codul de bare

Culoare: Multicolor

Material: Lemn, plastic

Nr. elemente set: 17

Dimensiuni: 20 x 19 x 16 cm

Greutate: 0.9 kg

Varsta: 3 + ani

73,49 RON
Creați un site gratuit!